ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Εάν είστε εκπρόσωπος εταιρείας και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή ιατρού, αποστείλτε e-mail με το αίτημά σας στο anastasia@focusonhealth.gr ή στο events@focusοnhealth.gr ή εναλλακτικά καλέστε το 2146871980-1 και επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συνεδρίου και την κ. Αναστασία Μιχαλέα.

  • Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές μόνο στην παρούσα ιστοσελίδα, κατόπιν ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και υπογραφής των σχετικών Δελτίων Εγγραφής.
  • Εγγραφές έγκυρες μετά την αντίστοιχη εξόφλησή τους (κατάθεση στο σχετικό λογαριασμό).

**Όλες οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ  

Ειδικευμένοι Ιατροί

50€

Ειδικευόμενοι Ιατροί

50€

Λοιποί Επαγγελματίες Υγείας*

Δωρεάν

Φοιτητές**

Δωρεάν

 Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

* Αισθητικός Κοσμετολόγος, Επισκέπτης Υγείας, Επόπτης Δημόσιας Υγείας, Εργοθεραπευτής, Κοινωνική εργασία, Λογοθεραπευτής, Μαία -Μαιευτής, Νοσηλεύτρια Νοσηλευτής, Οδοντοτεχνίτης, Οπτικός, Οστεοπαθητικός, Προσχολική αγωγή, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων, Τεχνολόγος Ραδιολογίας-Ακτινολογίας, Φυσικοθεραπευτής – Φυσικοθεραπεύτρια, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Ψυχολόγος.

 ** Οι Φοιτητές κατά την εγγραφή τους, θα πρέπει να επισυνάπτουν απαραίτητα τη φοιτητική τους ταυτότητα.

 Το δικαίωμα εγγραφής περιλαμβάνει:

  • Δυνατότητα  διαδικτυακής παρακολούθησης του Επιστημονικού Προγράμματος
  • Πρόσβαση στην εικονική-διαδικτυακή έκθεση
  • Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό συμμετοχής

Η εξόφληση μπορεί να γίνει με κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό:

ΑLPHA BANK
Υποκατάστημα: Ξενοκράτους (111)
Δικαιούχος: FOCUS ON HEALTH Ε.Π.Ε.
Αρ. Λογαριασμού: 111-00-2002-001406
IBAN: GR43 0140 1110 1110 0200 2001 406

Το όνομα του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στην τραπεζική κατάθεση.

*Οι εγγραφές που δεν έχουν εξοφληθεί έως την 29 Μαρτίου 2021, θεωρούνται άκυρες.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλες οι τραπεζικές χρεώσεις επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Και για να επιβεβαιωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να κατατεθεί το ποσό και ένα αποδεικτικό πληρωμής θα πρέπει απαραίτητα να σταλεί μέσω e–mail στο events@focusonhealth.gr.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 Το ΕΛ.Ι.ΓΑΣΤ. τηρώντας τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR), υποχρεούται να διατηρεί αρχείο με τους συμμετέχοντες σε επιστημονική συγκέντρωση ώστε να έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές (Ε.Ο.Φ. & Π.Ι.Σ.) για τους επιστήμονες υγείας που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Υπεύθυνος επεξεργασίας των στοιχείων είναι το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, με έδρα την Αθήνα, Μαιάνδρου 15, 11528 Αθήνα, Τηλέφωνο: 2107231332, Φαξ: 2107231332, e-mail: info@eligast.gr, Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Σπυριδούλα Καρδαρά.
Έχω ενημερωθεί για το δικαίωμα μου να απαιτήσω τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών μου δεδομένων καθώς και να ασκήσω το δικαίωμα διαγραφής, περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας των δεδομένων μου και εναντίωσης επεξερ­γασίας τους, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, ενώ είμαι ενήμερος/-η ότι δικαιούμαι να ανακαλέσω οποτε­δήποτε την παρούσα συγκατάθεσή μου, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που προηγήθηκε της ανακλήσεως καθώς και ότι έχω δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή εφόσον κρίνω ότι η επεξεργασία των προ­σωπικών δεδομένων μου αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Για την εκδήλωση:
– Αποδέχομαι τη φωτογράφιση ή/και κινηματογράφηση της εκδήλωσης καθώς και τη δυνατότητα της εταιρείας να αναρτήσει αυτά στην ιστοσελίδα της.
– Αποδέχομαι τη χρήση και διατήρηση των στοιχείων μου από την Εταιρεία σε κατάσταση με τους συμμετέχοντες στην επιστημονική εκδήλωση, ώστε να έχει τη δυνατότητα να τα θέσει υπόψη των αρμοδίων αρχών (ΕΟΦ και ΠΙΣ) εφόσον της ζητηθεί.

Για την εγγραφή σας, πατήστε εδώ.

Scroll to top